Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Karaoke Stockholm

Billig ljudanläggning här!

070-7156900
📧 Maila oss

Att hyra karaokemaskin är snart ett minne blott. YouTube har en hel del gratis karaokelåtar. Koppla ihop mobil, iPad eller laptop och en ljudanläggning (aktiva högtalare, mixer, mikrofoner) och kör igång. Dessutom ... Spotify testar just nu en ny karaokefunktion i deras App, som kommer förändra karaoke för all framtid. Läs mer längre ned. Karaoke Appar finns att ladda ned från Google Play och App Store. Läs även vår FAQ.


none Hyra karaoke högtalare i stockholm

Karaoke paket #1

Högtalare + Subwoofer,
325W, som har Bluetooth®.
Inbyggd Mixer (PDF-fil)
2 Sång mikrofoner/stativ.
Se hopkoppling | YouTube
+ alla nödvändiga kablar.
Visa Karaokeappar

Pris i SEK | KR Hyra 990:-none Hyra karaoke ljudanläggning nr.2 Sthlm

Karaoke #2 mellan

Aktiva högtalare RCF, 10",
600 watt/st RMS, vikt: 14kg/st.
1 Karaokemixer / Vanlig mixer
2 Sång mikrofoner.
2 Mikrofonstativ.
+ nödvändigt kablage.
Visa Karaokeappar

Pris i SEK | KR Hyra 1.350:-none Hyra PA till karaoke

Karaoke #3 ALL-IN!

2 Aktiva högtalare RCF, 12",
1.200 watt, SPL 130dB, 17kg/st.
1 Subwoofer, 18", 1.000W.
1 LIVE-mixer (6 kanaler)
2 Trådlösa sång mikrofoner.
+ kablar & stativ (ej i bild).
Visa Karaokeappar

Pris i SEK | KR Hyra 2.750:-


OBS! Casta bild till TV, från mobil eller padda, men ha en separat ljudanläggning? LÄS!

För att detta ska fungera utan utan någon typ av omvandlare måste din TV ha en analog ljudutgång (LINE OUT) så att ljudet/musiken skickas vidare från TV in i högtalare och ljudanläggning via en ljudkabel. Denna kabel, en standardkabel, kallar en del för AUX-kabel. Ljudutgången i TV utgörs vanligtvis av en 3,5mm minitele kontakt (hona) eller Röd och Vit RCA-hona. Har du en TV/Skärm med enbart optisk utgång får du låna en "Digital -> analog-omvandlare" av oss. RCA-kabel och Optisk kabel medföljer.

Detta gäller alltså när du använder dig av t.ex. Google Chromecast eller Apple TV för att casta. Om din TV sänder ljud via Bluetooth så passar Karaokepaket #1 bra. Men du får även en Bluetooth-adapter till andra ljudpaket om det behövs. OBS! Alla enheter måste befinna sig inom samma nätverk/WiFi om du ska Casta.

Karaokeprogram för Laptop (singa.com) kopplad till TV/bildskärm via HDMI-kabel

Här gäller i princip samma som ovan. Du måste kontrollera vad du har för olika ljudutgångar. Om det här känns krångligt eller svårt, ring oss så förklarar vi gärna. Tel. 070-7156900. Hela tanken med den här sidan är att du inte ska behöva hyra något som kanske redan finns i hemmet/kontoret. En billig och smart lösning!

Om det är så att ni ändå behöver annan utrustning än det som visas ovan, så har vi för uthyrning både Laptop, Projektor och Projektorduk. En preppad Laptop blir som att hyra karaokemaskin. UNS kan leverera och montera en helhetslösning för karaoke, men priset går då upp en del beroende på tilläggsval.


Karaokelåtar & singback som spelas upp i din iPad, mobil eller dator hittar du här:

Den sistnämnda, Spotify, kommer att släppa en karaokefunktion i sin App efter att dom testat den färdigt. Men, redan nu finns många singback låtar där.

I takt med att Appar för att sjunga karaoke blivit allt bättre på senare år, kan du inte längre hyra karaokemaskin hos oss. Men, när du själv fixar din digitala karaokemaskin och alla karaokelåtar så blir det mycket billigare för dig som kund att enbart hyra ljudanläggning (aktiva högtalare, mixer) samt trådlösa mikrofoner / vanliga mikrofoner + mikrofonkabel. Ljudanläggningen kan ju dessutom användas för dans & DJ eller framträdande av musiker och artister. Här ovan finns sammanställt tre av de vanligaste ljudanläggningarna & mikrofoner, om du ska hyra karaoke (stockholm). Ljudpaketen kan givetvis ändras så att dom passar för just dig och ditt event, party, fest, kalas, AW och karaokekväll. Undrar du över något = RING! Vi älskar att prata musik i alla dess former 😊

Snabba frågor & svar
via tel. 070-7156900,
men även i vår FAQ.

 
Ljudanläggning till Karaoke

I stället för att hyra karaokemaskin så laddar du hem en karaoke app eller kör online via din webbläsare. En av de lite mer populära svenska leverantörerna av karaokelåtar heter SINGA.COM och dom har bland annat en mycket stabil, bra & billig lösning att hyra (som vi rekommenderar) för att använda på Laptop, men även padda/mobil.


Komplettera gärna din hyra av högtalare, med något av nedan.


Hyra trådlös mikrofon Stockholm

Trådlös mikrofon Pris i SEK | KR 375:-


Hyra discoljus LAP4 (PnP)

Ljusramp PnP Pris i SEK | KR 400:-


Projektor i Stockholm

Projektor + Duk Pris i SEK | KR 990:-

FAQ - Frågor och Svar


Nej, det är enkelt. Det går också bra att ringa till vår jourtelefon om man undrar över något.

Ja, det är både hög volym och bra ljudkvalitet på de högtalare vi hyr ut.

Allt du behöver ingår förutom själva karaokelåtarna, som du spelar upp på din mobil, iPad, dator, via nätet.

Ja, i princip hur många du vill. Men, man kan behöva byta upp sig till ett större mixerbord.


Om du har en egen karaokemaskin (DVD-spelare) som tar formatet CD+G så får du gratis låna hyra karaokeskivor, med en del gamla svenska klassiker, om du ska hyra karaoke högtalare (ljudanläggning + sång mikrofoner) från UNS.NU i Stockholm.

Om du har funderingar över vad du ska hyra och hur allt ska kopplas ihop eller vad man bör tänka på? Ring då oss, tel. 070-7156900 så går vi igenom och förklarar. Utrustningen är väldigt lätthanterad och vem som helst klarar av att få ihop de olika delarna så att allt fungerar. Viktigast blir anslutningen med ett väl fungerande internet. Om du har PlayStation + SingStar® kan även detta kopplas mot ljudanläggningen. Men för full funktionalitet månte man använda sig av de mikrofoner som hör ihop med SingStar®. Som nämnts tidigare kan givetvis aktiva högtalare även anvädas för disco, DJ och dans. Om du ska hyra karaoke (stockholm) ... Läs då hela denna sida. Kolla även in Hyra Karaoke - Tips & Råd.


Vad betyder Karaoke?

Ordet karaoke härstammar från två japanska ord, "kara" kommer från ordet "karappo" och som betyder tomt eller ogiltigt samt "oke" som kommer ur ordet "okesutura" och betyder orkester. Karaokelåtar är vanligtvis musik där sångarens röst borttagen.

Vad är en karaokemaskin?

Förr i tiden var en karaokemaskin i huvudsak en DVD-spelare. Man använde sig av DVD-skivor eller CD+G formatet på CD-skivor för att spela upp musik, utan sång, men med en textremsa som visades på TV eller annan typ av bildskärm. Ibland även kopplat via en projektor. De senaste åren har många olika lösningar kommit som kan ersätta en fysisk karaokemaskin. De bästa och billigaste finns nu att ladda hem, som appar, via nätet i din mobiltelefon eller padda. Vissa appar kräver att man skapar ett konto. Om du vill hålla ned kostnaden så bör du omvandla din mobil till en karaokemaskin, istället för att hyra karaokemaskin. Då behövs bara en bra ljudanläggning och några mikrofoner 👍

Alla kan Hyra Karaoke ⓘ Stockholm - Roligt och underhållande 😊

« Ljud till Bröllop
Ljud på Batteri »