Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Karaoke Stockholm

Billig ljudanläggning här!

Text om karaoke

Att hyra karaokemaskin är snart ett minne blott. YouTube har en hel del gratis karaokelåtar. Koppla ihop mobil, iPad eller dator med en ljudanläggning (aktiva högtalare, mixer, mikrofoner) och kör igång. Dessutom ... Spotify testar just nu en ny karaokefunktion i deras App, som kommer förändra karaoke för all framtid. Läs mer längre ned. Karaoke Appar finns att ladda ned från Google Play och App Store. Läs även vår FAQ.


none Hyra karaoke högtalare i stockholm

Karaoke paket #1

1 Aktiv högtalare + subwoofer,
325W, som har Bluetooth®.
1 Inbyggd Mixer (PDF-fil)
2 Sång mikrofoner.
2 Mikrofonstativ.
+ alla nödvändiga kablar.
Visa Karaokeappar

Pris i SEK | KR   800:-


none Hyra karaoke ljudanläggning nr.2 Sthlm

Karaoke #2 mellan

2 Aktiva högtalare RCF, 10",
600 watt/st RMS, vikt: 14kg/st.
1 Karaokemixer / Vanlig mixer
2 Sång mikrofoner.
2 Mikrofonstativ.
+ nödvändigt kablage.
Visa Karaokeappar

Pris i SEK | KR   1.200:-


none Hyra PA till karaoke

Karaoke #3 ALL IN!

2 Aktiva högtalare RCF, 12",
1.200 watt, SPL 130dB, 17kg/st.
1 Subwoofer, 18", 1.000W.
1 LIVE-mixer (6 kanaler)
2 Trådlösa sång mikrofoner.
+ kablar & stativ (ej i bild).
Visa Karaokeappar

Pris i SEK | KR   2.750:-

OBS! Casta bild till TV, från mobil eller padda, men ha en separat ljudanläggning? LÄS!

För att detta ska fungera måste din TV ha en analog ljudutgång (LINE OUT) så att ljudet/musiken skickas vidare från TV till högtalare och ljudanläggning via en ljudkabel. Denna kabel, en standardkabel, kallar en del för AUX-kabel. Ljudutgången i TV är vanligtvis en 3,5mm minitele kontakt (hona) eller Röd och Vit RCA-hona. Detta gäller alltså när du använder dig av t.ex. Google Chromecast eller Apple TV för att casta. Om din TV kan sända ljud via Bluetooth så fungerar det med Karaokepaket #1. Dessutom måste alla enheter befinna sig inom samma nätverk/WiFi.


Karaokelåtar & singback som kan spelas upp i din iPad, mobil eller dator hittar du här:

Den sistnämnda, Spotify, kommer att släppa en karaokefunktion i sin App efter att dom testat den färdigt. Men, redan nu finns många singback låtar där. Mer att läsa finns här: PC FÖR ALLA

I takt med att Appar för att sjunga karaoke blivit allt bättre de senaste åren, går det inte längre att hyra karaokemaskin hos oss. När du själv fixar din digitala karaokemaskin och alla karaokelåtar så blir det mycket billigare för dig som kund att enbart hyra ljudanläggning (aktiva högtalare, mixer) samt trådlösa mikrofoner eller vanliga mikrofoner + sladd. Ljudanläggningen kan ju dessutom användas för dans & DJ eller framträdande av musiker och artister. Här ovan finns sammanställt tre av de absolut vanligaste ljudanläggningarna & mikrofoner, om du ska hyra karaoke (stockholm). Ljudpaketen kan givetvis ändras så att de passar för just dig och ditt event, party, fest, kalas, AW och karaokekväll. Undrar du över något = RING! Vi älskar att prata musik i alla dess former 😊

Snabba frågor & svar
via tel. 070-7156900,
men även i vår FAQ.

  WhatsApp Dela
 
Ljudanläggning till Karaoke

I stället för att hyra karaokemaskin så laddar du hem en karaoke app. Då sparar du 1.500 kr.

Komplettera gärna din hyra av högtalare, med något av nedan.


Hyra trådlös mikrofon Stockholm

Trådlös mikrofon Pris i SEK | KR 375:-


Hyra discoljus LAP4 (PnP)

Ljusramp PnP Pris i SEK | KR 400:-


Projektor i Stockholm

Projektor + Duk Pris i SEK | KR 800:-

FAQ - Frågor och Svar


Nej, det är enkelt. Det går också bra att ringa till vår jourtelefon om man undrar över något.

Ja, det är både hög volym och bra ljudkvalitet på de högtalare vi hyr ut.

Allt du behöver ingår förutom själva karaokelåtarna, som du spelar upp på din mobil, iPad, dator, via nätet.

Ja, i princip hur många du vill. Men, man kan behöva byta upp sig till ett större mixerbord.


Om du har en egen karaokemaskin (DVD-spelare) som tar formatet CD+G så får du gratis låna hyra karaokeskivor, med en del gamla svenska klassiker, om du ska hyra karaoke högtalare (ljudanläggning + sång mikrofoner) från UNS.NU i Stockholm.

Om du har funderingar över hur allt ska kopplas ihop och vad man bör tänka på? Ring då oss, tel. 070-7156900 så går vi igenom och förklarar. Det är väldigt lätt och vem som helst klarar av att få ihop de olika delarna så att allt fungerar. Viktigast blir anslutningen med ett väl fungerande internet. Om du har PlayStation + SingStar® kan även detta kopplas mot ljudanläggningen. Men för full funktionalitet månte man använda sig av de mikrofoner som hör ihop med SingStar®. Som nämnts tidigare kan givetvis aktiva högtalare även anvädas för disco, DJ och dans.


Vad betyder Karaoke?

Ordet karaoke härstammar från två japanska ord, "kara" kommer från ordet "karappo" och som betyder tomt eller ogiltigt samt "oke" som kommer ur ordet "okesutura" och betyder orkester. Karaokelåtar är vanligtvis musik där sångarens röst borttagen.

Vad är en karaokemaskin?

Förr i tiden var en karaokemaskin i huvudsak en DVD-spelare. Man använde sig av DVD-skivor eller CD+G formatet på CD-skivor för att spela upp musik, utan sång, men med en textremsa som visades på TV eller annan typ av bildskärm. Ibland även kopplat via en projektor. De senaste åren har många olika lösningar kommit som kan ersätta en fysisk karaokemaskin. De bästa och billigaste finns nu att ladda hem, som appar, via nätet i din mobiltelefon eller padda. Vissa appar kräver att man skapar ett konto. Om du vill hålla ned kostnaden så bör du omvandla din mobil till en karaokemaskin, istället för att hyra karaokemaskin. Då behövs det bara en bra ljudanläggning och några mikrofoner 👍