Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Karaoke #2 mellanpaketet

Uthyres i Stockholm. Komplett Ljudanläggning.


Hyra Karaoke paket #2

Denna ljudanläggning med 10-tums RCF högtalare (600 watt/st) och mixerbord från Allen & Heath, ska du välja om du vill hyra karaoke som ska användas i ett mellanstort rum, för upp mot 50 personer inom Stor - Stockholm. Ljudutrustningen kan även användas till disco/dans. En liten och smidig rigg men som ändå levererar ett stort ljud. Två bra sångmikrofoner + alla nödvändiga kablar ingår. Mixerbordet har inbyggda ljudeffekter.

För att spela upp karaokelåtar behöver du egen Laptop som har 3,5mm hörlursutgång (ljudutgång), en webbläsare & internetuppkoppling. Många karaokelåtar finns på YouTube men låtar finns även via www.singa.com, som du kör direkt online i din webbläsare.

Har du en stor TV kan du koppla ihop den och din dator för en större bild, så att alla får se och sjunga tillsammans. Behöver du HDMI-kabel så får du med det utan kostnad. Men det går även att hyra projektor + projektorduk från oss.

Ska du hyra över en helg har vi utlämning redan under fredagen med återlämning påföljande måndag. Du betalar då endast för ett (1) dygn.

Är något oklart eller vill du ha mer information, tveka inte, ring oss eller skicka ett mejl. Vi återkommer så fort som möjligt.

Ovan ljudanläggning uthyres i Stockholm, Farsta. Läs mer om: Hopkoppling av Ljudanläggning.

Välkommen!

Pris: 1.350:- (per dygn eller hel helg)

☏ 070-7156900