hyra högtalare från UNS - Meny
CLS-fix

DJ att hyra i Stockholm

med/utan Ljud & Ljus.

Hyra en DJ, är det verkligen nödvändigt?

DJ Spotlights

Frågan kräver onekligen ett svar! Men, eftersom vi alla är olika så finns inget "rätt eller fel". Men, här är några anledningar till varför, och vad en professionell DJ vanligtvis tillför en fest eller event.

1. DJ kontaktar dig i förväg för genomgång av just dina önskemål vad gäller önskad musikstil och inriktning, men även vad som eventuellt inte ska spelas.
2. Oftast på eftermiddagen, aktuell dag, kommer DJ (eller ljudfirma) och monterar upp ljud & ljus samt testkör allt så att det inte blir några överraskningar. Ibland, i en del äldre / annorlunda lokaler, kan det vara problem med strömförsörjning eller akustik.
3. När du hyr en DJ, i alla fall från oss, så har du tillgång till ljudanläggningen från det att den monterats upp. Mikrofon för tal eller framträdanden följer med. Även en sk. AUX-kabel är med så att du eller gäst kan koppla in sin mobiltelefon till fördrink eller under middagen.
4. Vanligtvis har DJ en speltid på 3-4 timmar, men det är förhandlingsbart. Om du vill ha party hela natten, fram till tidig morgon, kan ev. ljud och ljusutrustning lämnas kvar och vara till ditt förfogande, efter det att DJ har avslutat sitt pass.
5. På överenskommen tid monteras all utrustning ner och fraktas bort. Du behöver inte lyfta eller bära något.

Låter det här bra och har du pengar på fickan? DÅ SKA DU HYRA EN DJ! Hos oss kan du hyra discjockeys för alla åldersgrupper, musikstilar och tillställningar.
☏ 070-7156900


Fundera igenom vad du behöver och vad du förväntar dig, innan du kontaktar / hyr en Dj. Lite tips & råd kan du få på sidan: Vad kostar en DJ? Om du tycker att det blir för dyrt att hyra en DJ kanske du känner någon, som känner någon ... Annars kanske det får räcka med hemmastereon och spotify, eller så kan du förstås bara hyra ljudanläggning och discoljus från oss här på: www.UNS.nu
 
  WhatsApp Dela
 
 
Söker du artist eller musiker? Då ska du titta vidare på: UNDERHÅLLNING.NU

DJ & Crowd

☏ 070-7156900