Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra DJ i Stockholm

+ Ljudanläggning & Ljus

Hyra en DJ / Diskjockey, är det verkligen nödvändigt?

DJ Spotlights

Frågan kräver onekligen ett svar! Men, eftersom vi alla är olika så finns inget "rätt eller fel". Men, här är några anledningar varför, och vad en professionell diskjockey vanligtvis tillför en fest eller event.

1. Din diskjockey kontaktar dig i förväg för genomgång av just dina önskemål vad gäller önskad musikstil och inriktning, men även vad som eventuellt inte ska spelas.
2. Oftast eftermiddag, aktuell dag, kommer DJ (eller ljudfirma) och monterar upp ljud & ljus samt testkör allt så att det inte blir några överraskningar. Ibland, i en del äldre / annorlunda lokaler, som t.ex. källarvalv i G:a Stan i Stockholm, kan problem förekomma med strömförsörjning eller akustik.
3. När du ska hyra en diskjockey, i alla fall från oss, så har du tillgång till ljudanläggningen f.o.m. att den monterats upp. Mikrofon för tal eller framträdanden följer med. Även en sk. AUX-kabel är med så att du eller gäst kan koppla in sin mobiltelefon under fördrink eller middagen.
4. Vanligtvis har en diskjockey speltid på 3-4 timmar, men är givetvis förhandlingsbart. Om du vill ha party hela natten lång, fram mot tidig morgon, kan ev. ljud och ljusutrustning lämnas kvar och vara till ditt förfogande, efter det att DJ har avslutat sitt pass. Men då spelar det förstås roll var festlokalen ligger, i förhållande till utgångsorten Stockholm.
5. På överenskommen tid monteras all utrustning ner och fraktas åter till vårt lager i Farsta (Stockholm). Du behöver inte lyfta eller bära något.

Låter det här bra och har du pengar på fickan? DÅ SKA DU HYRA EN DJ! Hos oss kan du hyra discjockeys för alla åldersgrupper, musikstilar och tillställningar.
☏ 070-7156900


Fundera igenom vad du behöver och vad du förväntar dig, innan du kontaktar / hyr en Dj. Lite tips & råd kan du få på sidan: Vad kostar en DJ? Om du tycker att det blir för dyrt att hyra en DJ kanske du känner någon, som känner någon ... Annars kanske det får räcka med hemmastereon och spotify, eller så kan du förstås bara hyra ljudanläggning & discoljus från oss här på www.UNS.nu och vara diskjockey själv, med hjälp av dina vänner.
 
  WhatsApp Dela
 
 
Söker du diskjockey, artist eller musiker? Titta då vidare på: UNDERHÅLLNING.NU

DJ & Crowd

☏ 070-7156900