Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra ljudanläggning Bröllop

Topp-3 paket - Högtalare för uthyrning till Vigsel & Fest

📧 Maila oss
☎ 0707156900

none hyra ljud och ljus till bröllop

Bästa paketet att hyra

Ljudanläggning bröllop #10

Hyr denna Ljudanläggning som kan användas för vigsel, tal under middagen, dans & disco. Den innehåller i princip allt som behövs. Kopplas enkelt med din mobil. Bra LED ljus för dansgolvet. Ska man spela mycket House och Hip-Hop kan man även hyra subwoofer för högre Bas.

Pris i SEK | KR   2.200:-

none hyra ljud och ljus paket 7

L:a paketet = billigt & bra

Ljudanläggning Party #7

Högtalare med Bluetooth®. Extremt enkelt PA att koppla ihop. Koppla in din mobil trådlöst eller via de medföljande AUX kablarna. Ljuseffekter LED och Laser för dansgolvet ingår samt en trådbunden mikrofon för tal. Allt, inklusive stativ, får plats i en vanlig liten personbil.

Pris i SEK | KR   1.400:-

none hyra liten högtalare till trubadur

Ljudanläggning vigsel

Ljudpaket Trubadur #14

Hyr en Allt-i-Ett högtalare = SRM-Flex, med mikrofon och kablage. Bra ljudkvalitet för sång, instrument och talare. Det går även att koppla in sin mobil via medföljande AUX-kabel eller Bluetooth. Mixerbord med bas, diskant & reverb. Lätt/smidig att frakta. En perfekt hyra för vigsel.

Pris i SEK | KR   900:-

Hyra ljudanläggning / bröllop i Stockholm ...

Läs igenom dessa punkter och skriv ned svaren, för att få en så korrekt offert som möjligt.

Här kan man ibland behöva skilja på ljud för dansgolv och ljud till talare & spex under bröllop och middag. Om inte festen är i ett och samma rum kanske man behöver flytta ljudanläggningen under kvällen, eller ha en extra högtalare med mikrofon, att använda vid middagen.

Om svaret på frågan är JA behövs information om vad mikrofonerna ska användas till samt typen av instrument. Även om man önskar trådlösa mikrofoner eller vanliga med sladd.

Om ni önskar leverans behövs info om Datum, Tid, Leveransadress och eventuellt även om ni vill ha hämtning.

Priset för upp- och nedmontering beror på typ av utrustning, vikten, platsen, datum och tid.

Oftast klarar man sig utmärkt med dedikerat 10-16A. Men det är bra att skilja på ström för ljud-/ljusutrustning från ström avsedd för kyl, frys, vattenkokare, mikro, el-element m.fl. Annars kan ev. propparna gå. Om det händer är det viktigt att först stänga av allt ljud & ljus innan man åtgärdar problemet.

Då bör ni själva (eller ombud) hämta och lämna PA, ljud & ljus från vårt lager. Leverans och montering utgör annars en rätt stor del av totalkostnaden. Det kan bli en hel del arbete med bröllop och fest. Just därför, när det gäller bröllop, kan ni hos oss utan extra kostnad, hämta ett dygn tidigare. Exempel: Om ert bröllop är på en lördag, kan ni hyra ljudanläggning och hämta högtalare & ljus redan på torsdagen, om så önskas. Förhoppningsvis underlättar det något.


Du kan alltid ringa oss för info & hjälp att välja det som passar just dig och ditt bröllop/vigsel bäst.


  » mer Frågor & Svar

DU ÄR VÄLKOMMEN!

📧 Maila oss
☎ 0707156900

Hyra högtalare till fest TOPP-LISTAN

« Högtalare (st)
Karaoke Ljud »