Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Aktiv högtalare RCF NX L24-A

none hyra högtalare rcf hd32-a


Nominell effekt: 700 watt / 1400 watt PEAK
Max SPL: 131 dB
Diskant: 2-tum (2,5-tum vc)
Basar: 4 x 6-tum (1,5-tum vc)
Höjd: 105 cm
Vikt: 27 Kg
Kabinett: Trä
DSP: 2 way equalisation, crossover filtering, Fast limiter, RMS limiter.

Pris: 800 kr (per dygn/helg)

» Kontakt för hyra av NX L24-A

från uthyrning & tillverkare

Uthyrare:

De här högtalarna hyr vi vanligtvis ut till teatergrupper, orkestrar och större konferenser. Oftast ihop med 2 st Subwoofers RCF 8004-AS. Som exempel kan nämnas att denna uppställning använts till barnteater på folkparker, för 500-800 personer. Bra ljudkvalitet och mycket effekt i ett förhållandevis litet format.

Hyr högtalare RCF NX L24-A

Tillverkare:

NX L24-A, konceptet med denna unika aktiva "array" härstammar från turnéindustrin, med all erfarenhet av professionellt ljud från RCF. RCF-teamet ställer alltid artistens behov i främsta rummet vad gäller designen för att skapa nya högtalarlinjer med förnyade funktioner, förbättrad ljudklarhet, definition och ännu lättare system med låg vikt.

RCF NXL 24-A representerar den senaste utvecklingen inom den aktiva högtalarteknologin med en revolutionär design och ljud. Varje detalj har studerats noggrant för att ge musiker och proffs det perfekta verktyget för att förstärka ett framförande, gång på gång. Högkvalitativa material, exakt tillverkning, noggrann montering och omfattande kvalitetskontroll.

Sång och Tal är naturligt, ljudet är klart även på längre avstånd, SPL-kraften är stabil på mycket höga nivåer. RCF's Class-D effektförstärkare packar enorma prestanda som fungerar med hög effektivitet. NX-förstärkaren levererar supersnabb attack, realistisk överlägsen respons och imponerande ljudprestanda. Den integrerade DSP'n hanterar crossover, EQ, mjuk limiter, kompressor och en dynamisk bas-boost.


 
☏ 070-7156900