Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Subwoofer RCF 8004 = Hög Volym

none Hyra subwoofer Stockholm - RCF 8004-AS


Nominell effekt: 1.250 watt RMS
Max SPL: 136 dB
Bas: 18-tum
Höjd: 70 cm
Bredd: 56 cm
Djup: 70 cm
Vikt: 50 Kg
Kabinett: Björkfanér
Pris: 800 kr (per dygn/helg)

» Kontakt för hyra RCF 8004

info från Uthyrning Nu Stockholm samt Tillverkaren

Uthyrare:

SUB-8004 använder vi gärna när det behövs rejäl volym och tryck i basregistret. Pålitlig och driftsäker. 18-tummare, låg vikt, hög volym & bra ljudkvalitet.

På baksidan finns 1 st. SIGNAL INPUT (XLR) och 1 st. SIGNAL LINK (XLR) och 1 st. XOVER OUTPUT (XLR) samt volymkontroll för den inbyggda förstärkaren på 1.250 watt (RMS) SPL 136dB. Strömsladd (powercon) medföljer vid hyra, utöver 2 st. XLR-kablar. Denna Subwoofer kommer med 4 st. hjul monterade på undersidan, så den kan rullas på plant underlag.

En subwoofer kallas ibland även för subbas, sub-bas eller bara bashögtalare. Denna bashögtalare finns att hyra i Stockholm. Hyra Subwoofer 8004 tycker vi att man ska göra ihop med topphögtalare: RCF NX L24-A  eller  RCF HD 32-A.
- Uthyrning Nu Stockholm

Tillverkare:

Teknologiutveckling & ljudrevolution.
RCF-teamet har alltid artistens behov i centrum avseende nya högtalarmodeller. Alltid inriktning på förnyade funktioner, förbättrat ljud och definition och ännu lättare system. Varje detalj i SUB-serien studerades noggrant för att erbjuda musiker och proffs det perfekta verktyget för att förstärka deras prestationer. Högkvalitativa material, exakt tillverkning, noggrann montering och omfattande kvalitetsstyrningsprocedurer slutför det banbrytande design-arbetet för RCF's FoU-team.

Precisionsbyggda givare, en fördel av vår överlägsna gjutning, monteringsteknik och en mängd professionell kunskap och erfarenhet som är dedikerad för att uppnå extremt höga standarder. Alla givare i SUB-seriens högtalare får magneter av hög effekt för att garantera bästa prestanda, volym och effekthantering.

SUB-seriens subwoofer blir utrustad med en ny generation av digitala förstärkare. Resultatet av detta ger mycket bra effekt, extremt låg distorsion och ett otroligt naturligt ljud. Förstärkaren har en solid mekanisk aluminiumstruktur som inte bara stabiliserar förstärkaren under transport utan också hjälper till att avleda värmeutveckling.

Den nya högtalarkonstruktionen ser aggressiv ut medan den bibehåller perfekt ergonomi och visar resultatet av omfattande kombinerad funktionell och akustisk forskning. SUB-seriens subwoofer-kabinett är byggda i björkfanér och utformade för att dämpa vibrationer, även vid maximala volyminställningar. Reflex-porten ändrades för att ge bättre effektivitet. Kabinetten är utrustade med ergonomiskt utformade smidda aluminiumhandtag av gummihandtag. Robust stålstång installeras i alla modeller.

SUB 8004-AS = Ett högeffektivt, aktivt subwoofer-system + hög effekt som sätter en ny standard för professionell ljudförstärkning. Varje givare utformas specifikt för denna subwoofer.


 
☏ 070-7156900