Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Subwoofer RCF 8004-AS

none Hyra subwoofer Stockholm - RCF 8004-AS


Nominell effekt: 1.250 watt RMS
Max SPL: 136 dB
Bas: 18-tum
Höjd: 70 cm
Bredd: 56 cm
Djup: 70 cm
Vikt: 50 Kg
Kabinett: Björkfanér
Pris: 800 kr (per dygn/helg)

» Kontakt för hyra RCF 8004

från uthyrning & tillverkare

Uthyrare:

RCF 8004 använder vi gärna när det behövs rejält med tryck i basregistret. Den är pålitlig och driftsäker. En 18-tummare med låg vikt & bra ljudkvalitet. På baksidan finns 1 st. SIGNAL INPUT (XLR) och 1 st. SIGNAL LINK (XLR) och 1 st. XOVER OUTPUT (XLR) samt volymkontroll för den inbyggda förstärkaren på 1.250 watt (RMS) SPL 136dB. Strömsladd (powercon) medföljer vid hyra, utöver 2 st. XLR-kablar. Subwoofern har 4 st. hjul monterade på undersidan, så den kan rullas på plant underlag. En subwoofer kallas ibland även för subbas, sub bas eller bara bashögtalare. Högtalaren finns att hyra i Stockholm. Den här subwoofern hyr vi gärna ut tillsammans med RCF NX L24-A eller RCF HD 32-A.

Tillverkare:

Teknologiutveckling & ljudrevolution.
RCF-teamet har alltid artistens behov i centrum avseende nya högtalarmodeller. Alltid med inriktning på förnyade funktioner, förbättrat ljud och definition och ännu lättare system. Varje detalj i SUB-serien har studerats noggrant för att erbjuda musiker och proffs det perfekta verktyget för att förstärka deras prestationer. Högkvalitativa material, exakt tillverkning, noggrann montering och omfattande kvalitetsstyrningsprocedurer slutför det banbrytande design-arbetet för RCF's FoU-team.

Alla givare är precisionsbyggda med fördel av RCF's överlägsna gjutning, monteringsteknik och en mängd professionell kunskap och erfarenhet som är dedikerad för att uppnå extremt höga standarder. Alla givare i SUB-seriens högtalare har magneter med hög effekt för att garantera bästa prestanda och effekthantering.

SUB-seriens subwoofers är utrustade med en ny generation av digitala förstärkare. Resultatet av detta är mycket hög effekt, extremt låg distorsion och ett otroligt naturligt ljud. Förstärkaren har en solid mekanisk aluminiumstruktur som inte bara stabiliserar förstärkaren under transport utan också hjälper till att avleda värmeutveckling.

Den nya högtalarkonstruktionen ser aggressiv ut medan den bibehåller perfekt ergonomi och är resultatet av omfattande kombinerad funktionell och akustisk forskning. SUB-seriens subwoofer-kabinett är byggda i björkfanér och är utformade för att dämpa vibrationer, även vid maximala volyminställningar. Reflex-porten har ändrats för att ge bättre effektivitet. Kabinetten är utrustade med ergonomiskt utformade smidda aluminiumhandtag med gummihandtag. Robust stålstång har installerats i alla modeller.

SUB 8004-AS är ett högeffektivt, aktivt subwoofer-system med hög effekt som sätter en ny standard för professionell ljudförstärkning. Varje givare har utformats specifikt för subwoofern.


 
☏ 070-7156900