Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Aktiv högtalare RCF HD32-A MK1

none hyra högtalare rcf hd32-a


Nominell effekt: 700 watt
Max SPL: 131 dB
Diskant: 2-tum (3-tum vc)
Bas: 12-tum (2,5-tum vc)
Höjd: 65 cm
Vikt: 18 Kg
Kabinett: Plast
Pris: 700 kr (per dygn/helg)

» Finns att hyra i paket #5

info från Uthyrning Nu Stockholm samt Tillverkaren

Uthyrare:

Detta är en aktiv högtalare skiljer sig från de flesta andra, liknande i plast, genom att HD-32 har en 2-tums diskant som levererar det mesta av Mid och High frekvenserna. Delningen mellan Diskant och Bas ligger vid 800 Hertz, + en inbyggd digitalförstärkare på 700W RMS, vilket räcker långt. En favorit att hyra för hög volym!

Passar bra till DJ, fest, event, bröllop och kalas, men kompletterar man genom att hyra 1 eller 2 passande subwoofers så får man ett ordentligt ljudtryck + hög SPL, som brukar gillas av dom som tycker om volym som känns rent fysiskt i kroppen. Den här högtalaren byggdes i Europa och är av version MK1, till skillnad ifrån de senaste, som byggs i Kina. Vi rekommenderar dessa högtalare för hyra till Band och DJ eller Tal utomhus.
- Uthyrning Nu Stockholm

Tillverkare:

RCF HD 32-A, en unik produkt i sin kategori. Titanium dome, 3.0-tums röstspole - kompressions diskant erbjuder en unik vokal klarhet och ljudprojektion. Kärnan i HD 32-A-designen är våra nya ND 840-kompressions diskanter. ND 840-kompressions diskanten i storformat levererar en av de viktigaste fördelarna i HD32-A, En 3-tums röstspolen tillåter en övergångspunkt på 800 Hz och därför kan nästan hela vokalområdet produceras av denna diskant.

Detta möjliggör bättre täckning och spridningskontroll samt överlägsen effektivitet. Alla kompressions diskanter och givare är precisionsbyggda med fördel av RCF: s överlägsna gjutning, monteringsteknologier och en mängd professionell kunskap och erfarenhet dedikerad för att uppnå extremt höga standarder. HD32-A erbjuder ett extremt linjärt svar och en exakt, djup lågfrekvensstyrning. 12-tums woofern garanterar en överlägsen ljudprojektion inomhus och utomhus. Det är den perfekta högtalaren att hyra som topplåda i mindre PA-system.

Den bästa lösningen där högre effekt krävs för olika applikationer på större platser. Konceptet med denna unika högtalare härstammar från turnébranschen och ger en kompakt låda och professionellt ljud från RCF. Den nya 12-tums woofern är resultatet av den senaste finjusteringen av RCF-erfarenhet i kompakta 2-vägs högtalare. Mycket hög effektivitet och kontrollerad basåtergivning. RCF HD32-A har en ny generation 700 Watt RMS (1.400W PEAK) digitalförstärkare. Den perfekta högtalaren att ha på hyra hos ljudfirma och andra uthyrare av ljudutrustning. 
☏ 070-7156900