Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Aktiv högtalare RCF HD10-A MK1

none hyra högtalare rcf hd10-a


Nominell effekt: 600 watt
Max SPL: 129 dB
Diskant: 1-tum (1,7-tum vc)
Bas: 10-tum (2,5-tum vc)
Höjd: 53 cm
Vikt: 14 Kg
Kabinett: Plast
Pris: 500 kr (per dygn/helg)

» Kan hyras i paket #2

info från Uthyrning Nu Stockholm samt Tillverkaren

Uthyrare:

Den här högtalaren har mycket gemensamt med våra RCF HD12:or. Den är första generation, byggd i Europa. Enormt mycket förpackat i en väldigt liten högtalare. Den levererar inte riktigt lika mycket bas som en HD12-A, men inte långt ifrån.

Passar bra som dom är till mindre fest, men kompletterar man hyran med en eller två subwoofers så får man ett rejält ljudtryck med hög SPL, och ett rent ljud, som brukar gillas av DJ's och Band.

Vi rekommenderar denna högtalare för hyra till nästan alla typer av tillställningar, men i synnerhet när man söker något som inte tar så mycket plats och är lätt att bära.
- Uthyrning Nu Stockholm

Tillverkare:

RCF-teamet har alltid artisternas behov i främsta rummet vad gäller design för att skapa nya linjer och högtalare med förnyade funktioner, förbättrad ljudklarhet och definition och ännu lättare system. D-LINE representerar den senaste utvecklingen inom den aktiva högtalarteknologin med revolutionerande design och ljud.

Turnéljud - Konceptet med denna unika högtalare härstammar från turnéindustrin och ger en kompakt högtalarlåda med all erfarenhet av professionellt ljud från RCF.

Varje detalj har studerats noggrant för att erbjuda musiker och proffs det perfekta verktyget för att förstärka deras prestanda, kväll efter kväll. Högkvalitativa material, exakt tillverkning, noggrann montering och omfattande kvalitetskontroll slutför det banbrytande designarbetet för RCF's FoU-team. Sång och Tal låter naturligt, ljudet är klart på längre avstånd, SPL-kraften är stabil även på mycket höga nivåer. Den högeffekta baselementet levererar extremt noggrann punchig bas, den specialanpassade kompressionsdiskanten erbjuder en extremt bra kvalitet ... 
☏ 070-7156900