Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Mikrofon SHURE SM58

med Sladd & Stativ

SHURE SM58

none hyr mikrofon SHURE SM58

Mikrofonkabel

none hyr mikrofonkabel XLR

Mikrofonstativ

none hyr mikrofonstativ

SHURE SM58 - en professionell, dynamisk, kardioid mikrofon för sång och tal. Passar bra både till Live och inspelning. Ett högeffektivt inbyggt filter minimerar både puffljud och vindbrus. Mikrofonen är en klassiker. Har funnits länge på marknaden och används av världsartister såväl som amatörer.

Den har ett väldigt robust hölje och klarar i de flesta fall att tappas i marken. Här på uthyrningen har vi flera mikrofoner som har många år på nacken, men dom låter precis lika bra som när de var nyinköpta = Riktig kvalitet! I hyra medföljer normalt en 10-meters mikrofonkabel, men behövs en längre, typ 15 eller 20 meter så går det bra. Informera oss vid bokning så att det inte glöms bort. Gör ingen skillnad på priset, vi tar inte betalt per meter. I priset ingår ett stativ till mikrofonen. Välj själv om det ska vara Rakt eller med Bom.

Om man behöver rörlighet över en lite större yta så är det ett billigt trådlöst alternativ: Mikrofon PG2. Undrar du över något och vill ha hjälp, tveka inte, hör av dig per telefon eller e-post. Du är Välkommen!

» PDF Manual finner du här.

Pris: 100 kr (per dygn/helg)

☏ 070-7156900