Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra trådlös mikrofon SHURE

följande ingår i paketet ...

Sändare

none hyr trådlös mikrofon PG58 - SHURE
1 Trådlös mikrofon,
SHURE PG58.
1 Packväska.

Mottagare

none hyr trådlös mottagare shure pg4
1 Mottagare,
PG4 inb. antenn.
1 Batteri 9 volt.

Kablar

none ljud- och strömkablar
1 XLR-kabel,
+ backUp.
1 Strömkabel.

Den här trådlösa mikrofonen passar utmärkt när man vill kunna röra sig fritt utan kablar runt benen. Även när man behöver ta sig runt på en lite större yta. Rekommenderas för olika typer av tillfällen, exempel: föreläsning, debatt, vigsel, publikfrågor, invigningar samt i princip alla framträdanden där det ska talas eller sjungas. Ett nytt batteri medföljer alltid och bytes enkelt på mindre än 10 sekunder.

Avstånd mellan Sändare och Mottagare beror bl.a. på om det är fri sikt mellan dessa två. Man bör vara i samma rum (eller yta) som dom som man vill nå med sin röstförstärkning. Generellt sett brukar 15 meter från mikrofonen till mottagande enhet inte vara ett problem. Men det kan fungera upp till 25 meter om förutsättningarna stämmer.

UNS har många olika typer och märken från tillverkare av trådlösa enheter. Den som visas här ovan är den billigaste att hyra, men fortfarande med bra ljudkvalitet. Dessa trådlösa mikrofoner är dessutom väldigt enkla och lätta att använda när det gäller byte av kanal för sändningsfrekvens.

» PDF Manual finner du här.

Pris: 375 kr/st (per dygn/helg)

☏ 070-7156900
 

Komplettera ovan: