Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Megafon - Batteridriven


hyra megafon batteridriven stockholm

När du behöver uppmärksamhet brukar denna kunna hjälpa för att klara av jobbet utan att man behöver skrika ihjäl sig. Det låter inte så vackert, men det låter absolut högre och tydligare/klarare, än om du vrålar. Används enbart till tal. Hyrs oftast ut åt Talare & Guider. Är också väldigt populär i samband med tävlingar, svensexa, möhippa och liknande. Just denna modell har vi hyrt ut åt många demonstrationer och liknande i Stockholm. Megafonen drivs av 8 st. LR14 batterier (OBS! ingår ej).

Detta är en röstförstärkare som fungerar utmärkt i alla väder. Om det snöar, regnar eller slaskar spelar ingen roll. Kraftig blåst kan dock förminska ljudstyrkan på håll. Försök därför, om möjligt, att stå med vinden i ryggen, för bästa resultat.

Har man satt i nya batterier så håller den riktigt länge. Flera timmar utan problen. Dock viktigt att man pratar högt och tydligt direkt in i megafonens mikrofon. Om du vill hyra megafon (batteridriven) över en helg, fredag - måndag, behöver du bara betala för ett dygn. Den här bärbara högtalaren kan utan problem hämtas och transporteras via buss, tåg eller tunnelbana. Väger inte mycket och tar ej heller så stor plats. Se även som alternativ: Hyra guidehögtalare.
Du är Välkommen 😊

Pris: 200 kr (per dygn/helg)

☎ 0707156900

 

Komplettera Megafon:


hyra hopfällbar scen podie
» Liten hopfällbar scen