Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Guidehögtalare med Mikrofon

följande ingår i paketet

Guidehögtalare

none hyr batteridriven guidehögtalare
EPA40, 40W (5")
Vikt: 3kg.

Mikrofon

none Mikrofon och kabel
1 Mikrofon.
1 Mikrofonkabel.

Laddare

none Laddare till EPA40 / HPA40
1 Laddaggregat.
+ Förpackning.

Ibland behövs det lite röstförstärkning och då kommer en guidehögtalare att fungera riktigt bra. Den här typen av batteridriven högtalare har inte så mycket fokus på ljudkvalitet som den har på hörbarhet. Därför används den endast för tal. Guider & Talare brukar hyra denna högtalare för mindre grupp, men är även populär till demonstration och allmänt ylande på svensexor & möhippor.

Laddare medföljer så att man kan ladda upp det inbyggda batteriet, eller köra via kontinuerlig ström, om tillgänglighet finns. Oftast brukar man hyra denna högtalare för att den är billig och portabel samt fyller sin funktion. Behöver du något kraftfullare så har vi även det på lager. Ring eller maila för mer information.

För dig som behöver en röstförstärkare och ett ljud som kan nå en längre sträcka, rekommenderar vi att du hyr en av våra Megafoner. Själva ljudet i en sådan här apparat är inte så vackert, men det har en förmåga att tränga igenom sorl och storstadsbrus. Läs om Megafon.» PDF Manual finner du här.

Pris: 300 kr (per dygn/helg)

☎ 0707156900

 

Komplettera EPA40 med:

hyra hopfällbar scen podie
» Liten hopfällbar scen