Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Subwoofer RCF Art 905-AS

none Hyra subwoofer Stockholm - RCF Art 905-AS


Nominell effekt: 1.000 watt RMS
Max SPL: 131 dB
Bas: 15-tum
Höjd: 60 cm
Bredd: 45 cm
Djup: 60 cm
Vikt: 34 Kg
Kabinett: Björkfanér
Pris: 500 kr (per dygn/helg)

» Kontakt: hyra RCF 905-AS

från uthyrning & tillverkare

Uthyrare:

RCF Art 905-AS, en förhållandevis liten subwoofer, men med bra tryck. Pålitlig och driftsäker. En 15-tummare med låg vikt & bra ljudkvalitet. Förstärkaren på 1.000 watt (RMS) SPL 131dB, jobbar på bra. Den här subbasen (en eller två) passar bra till ett par topplådor med effekt 400-600w. Både till Live, DJ och dansmusik. En subwoofer kallas ibland även för subbas, sub bas eller bara bashögtalare. Högtalaren finns att hyra i Stockholm. Den här subwoofern hyr vi gärna ut tillsammans med RCF HD 10-A eller RCF HD 12-A.

Tillverkare:

KOMPONENTER
Alla element i högtalarna har neodymium magneter med låg vikt, för att garantera bättre prestanda och underlätta transport. Alla element är precisionsbyggda med fördel av RCF's överlägsna gjutning, monteringsteknik och en mängd professionell kunskap och erfarenhet som är dedikerad till att uppnå extremt höga standarder.

FÖRSTÄRKARE
Subwoofers i Art-serien är utrustade med en ny generation av 1000 watt digitala förstärkare. Resultatet av detta är mycket hög effekt, extremt låg distorsion och ett otroligt naturligt ljud. Varje förstärkare har både stereo XLR / jack (Combo) balanserade ingångar, XLR utgång, volym och en omkopplingsbar crossover (80 Hz / 110 Hz). Förstärkaren har en solid mekanisk aluminiumstruktur som inte bara stabiliserar förstärkaren under transport utan också hjälper till vid värmeavledningen. Alla förstärkare i Art-serien presenterar PFC-strömförsörjningssektionen för att producera maximal effekt även vid spänningsfall från huvudförsörjningen.

HÖGTALARLÅDA
Den nya högtalarutformningen ser aggressiv ut medan den bibehåller bekant "Art"-ergonomi och är resultatet av omfattande kombinerad funktionell och akustisk forskning. Art-seriens subwooferlådor är byggda i björkfanér och är utformade för att dämpa ned vibrationer även vid maximala volyminställningar. Reflexporten har ändrats för att ge bättre effektivitet. Skåpet är utrustat med två ergonomiskt utformade smidda aluminiumhandtag med gummiinlägg. Överst har en robust stålkopp/stativhållare monterats.


 
☏ 070-7156900