Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Subwoofer RCF Art 905-AS

none Hyra subwoofer Stockholm - RCF Art 905-AS


Nominell effekt: 1.000 watt RMS
Max SPL: 131 dB
Bas: 15-tum
Höjd: 60 cm
Bredd: 45 cm
Djup: 60 cm
Vikt: 34 Kg
Kabinett: Björkfanér
Pris: 650 kr (per dygn/helg)

» Kontakt för hyra av RCF 905-AS i Stockholm

info från Uthyrning Nu Stockholm samt Tillverkaren

Uthyrare:

Art 905-AS, en förhållandevis liten subwoofer som har bra tryck. Pålitlig och driftsäker. En 15-tummare, låg vikt & bra ljudkvalitet. Förstärkaren på 1.000 watt (RMS) SPL 131dB, jobbar på bra. Den här subbasen (en eller två) passar bra till ett par topplådor med effekt 400-600w. Både till Live, DJ och dansmusik.

En subwoofer kallas ibland även för subbas, sub bas eller bara bashögtalare. Denna subwoofer finns att hyra hos oss i Stockholm - Farsta. Om du ska hyra subwoofer RCF så passar dessa väl ihop: RCF HD 10-A eller RCF HD 12-A.
- Uthyrning Nu Stockholm

Tillverkare:

KOMPONENTER
Alla element i högtalarna har neodymium magneter av låg vikt, för att garantera bättre prestanda och underlätta transport. Precisionsbyggda element med fördel av vår överlägsna gjutning, monteringsteknik och en mängd professionell kunskap och erfarenhet som är dedikerad till att uppnå extremt höga standarder.

FÖRSTÄRKARE
Art-seriens subwoofer blir utrustad med en ny generation av 1000 watt digitala förstärkare. Resultatet av detta ger mycket hög effekt, extremt låg distorsion och ett otroligt naturligt ljud. Varje förstärkare har både stereo XLR / jack (Combo) balanserade ingångar, XLR utgång, volym och en omkopplingsbar crossover (80 Hz / 110 Hz). Förstärkaren har en solid mekanisk aluminiumstruktur som inte bara stabiliserar förstärkaren under transport utan också hjälper till vid värmeavledningen. Alla förstärkare i Art-serien presenterar PFC-strömförsörjningssektionen för att producera maximal effekt även vid spänningsfall från huvudförsörjningen.

HÖGTALARLÅDA
Den nya högtalarutformningen ser aggressiv ut medan den bibehåller bekant "Art"-ergonomi och är resultatet av omfattande kombinerad funktionell och akustisk forskning. Art-seriens subwooferlådor är byggda i björkfanér och utformade för att dämpa ned vibrationer även vid maximala volyminställningar. Reflexporten har ändrats för att ge bättre effektivitet. Skåpet har två ergonomiskt utformade smidda aluminiumhandtag med gummiinlägg. Överst finns en robust stålkopp/stativhållare monterad. Perfekt att ha på hyra hos ljudföretag. 
☏ 070-7156900