Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Ljus i Stockholm

none ljus blandade bilder LED, Laser m.m.

Det finns en hel del olika typer av lampor och ljus som man kan hyra. Hyrpriser ligger från 50 kr per Lampa och upp mot 500 kr/st, helt och hållet beroende på i vilket sammanhang dom skall användas. För dig som ska ha en liten hemmafest, med skön belysning, brukar det landa på mellan 400-600 kr. Om ni har hyrt en festlokal och även tänkt att ni ska en rökmaskin, kontrollera först att det är tillåtet. En del lokaler har brandalarm, av en viss typ, som kan utlösas pga den rök som kommer ur rökmaskinen.

Nu för tiden består nästan alla ljuskällor av LED. Detta för att dom bland annat är strömsnåla och pålitliga men också för att man slipper den gamla tidens heta och ofta väldigt varma ytterhölje. Att nyare ljuseffekter är svalare uppskattas i synnerhet av artister. Förr i tiden kunde det bli otroligt varmt på en scen, då varje lampa som ett litet el-element.

Några av de märken vi har för uthyrning är: Beamz, Stairville, CCT, Laserworld m.fl.

Om du vill ha snabb hjälp, med tips & råd, kan du alltid nå oss direkt via telefon eller e-post. Vill du läsa lite mer om de olika lamporna som visas i bilden här ovan ska du klicka nedan ...

 
☏ 070-7156900