Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyr Ljud & PA

till fest och event.

Kan hämtas i Stockholm.

Uthyrning av ljud och ljus m.m. i Stockholm

UTHYRNING NU STHLM erbjuder uthyrning av högtalare, ljudanläggning och ljus m.m. till fest, event, kalas och bröllop. Vi hyr även ut ljudtekniker, med eller utan utrustning, till bl.a. konferens, föreläsning, uppträdande och invigning. Via vår syster-sida Underhållning.nu kan Du också komma i direkt kontakt med: Trubadurer, Coverband, Catering, Trollkarlar och Discjockeys med flera underhållare.

Vi utför leveranser, med eller utan montering, inom hela Stockholm. Kostnaden för leverans beror bl.a. på vikten av det som ska levereras samt vilken dag, tid och adress det gäller. Grundpriset är 495 kr enkel resa på vardag, dagtid, men gäller ej vid parkering eller svåråtkomliga adresser, typ G:a Stan eller Citykärnan m.fl. ställen. Ring eller maila oss för en exakt prisuppgift.

Vi är ett litet företag med stort hjärta som månar om varje kund. Till oss kan du ringa och fråga om allt som rör underhållning i allmänhet och musik, uthyrning och ljudutrustning i synnerhet. Om inte vi har på lager vad du behöver, så kommer vi självkklart hjälpa dig vidare till rätt ställe.

- VÄLKOMMEN -