Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyr Ljud & PA

till fest och event.

Kan hämtas i Stockholm.

Uthyrning av ljud och ljus i Stockholm

UTHYRNING NU STHLM (UNS) erbjuder uthyrning av högtalare, ljud och ljus till fest, event, kalas och bröllop. Vi hyr även ut tekniker, +/- utrustning, som kan sköta ljudteknik avs. konferens, föreläsning, uppträdande och invigning. Via vår syster-sida Underhållning.nu kan Du också komma i direkt kontakt med: Trubadurer, Coverband, Catering, Trollkarlar, Discjockeys och andra underhållare.

UNS utför leveranser och monteringar, inom hela Sthlm. Kostnaden för leverans beror bl.a. på vikten av det som ska levereras samt vilken dag, tid och adress det gäller. Grundpriset är 495 kronor för en enkel resa på vardag, dagtid, men detta gäller ej vid parkering vid svåråtkomliga adresser, typ Gamla Stan eller Citykärnan m.fl. ställen. Ring eller maila oss för en mer exakt offert och prisuppgift.

Vi är ett litet företag med stort hjärta som månar om varje kund. Ringa oss och fråga om allt som rör underhållning i allmänhet och musik, uthyrning och ljudutrustning i synnerhet. Om inte vi har på lager vad du behöver, så kommer vi självklart hjälpa dig vidare i rätt riktning.

- DU ÄR VÄLKOMMEN -