Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Leveranser

inom Stor-Stockholm.

Vi utför leveranser och montering, inom i första hand hela Stockholm, men även i andra delar av Sverige. Kostnaden för en leverans beror bl.a. av vikten av det som ska levereras samt vilken dag, tid och adress som det gäller. Grundpriset är 594 kr enkel resa exkl. moms, på vardag, dagtid, men gäller ej vid längre parkering eller svåråtkomliga adresser, typ G:a Stan eller Citykärnan m.fl. ställen.

Om ni har möjlighet att ta emot vid er port, eller möta upp oss för omlastning, brukar vi dra av lite på kostnaden. Avser hyra stor och tung utrustning, och ni kan bistå med bärhjälp, reducerar även det priset en del. Ring eller maila oss för en mer exakt offert/prisuppgift. Du är Välkommen!

Leveransbil
070-7156900
UTHYRNING NU STHLM (UNS) hyr ut högtalare, ljud och ljus avseende fester, event, kalas och bröllop. UNS har även ljudtekniker, med eller utan utrustning, för bl.a. konferens, uppträdande och föreläsning. Ring eller maila oss för mer information om leveranser och vilken utrustning vi har för uthyrning. Du är välkommen.
Vänliga hälsningar UNS.NU

Vår adress:
Uthyrning Nu Sthlm
Pepparvägen 16 NB
123 56 Farsta (Stockholm)
(Tunnelbana Station Hökarängen)