Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Ljudbord/Mixer

Yamaha MG20 XU 16 kan. + Kablage

Ljudbord MG20XU

none hyra mixer Yamaha MG20XU

Rack

none Rack till Ljudbord

Kablar

none hyra mixer Yamaha MG20XU

Viktigaste egenskaper i detta Ljudbord
D-PRE och högkvalitativa operativa förstärkare. Monoingångskanaler är utrustade med ”D-PRE” klass-A diskreta mikrofonförförstärkare. D-PRE-huvudförstärkaren har en inverterad Darlington-krets som används i avancerade ljudbord. Denna krets använder förstärkningselement i flera steg för att säkerställa hög ström och låg impedans, för en ljudstruktur som innehåller skarphet och rikedom i låga och mellanfrekvenser.

I kombination med den specialdesignade "MG01" operationsförstärkaren är det övergripande resultatet fullgod reproduktion av låga frekvenser såväl som ihållande höga frekvenser. Ingångskanaler har kombinationsjack, som kan acceptera både XLR- och TRS-kontakter. Dessutom tillåter PAD-kretsar linjenivåinmatning för att rymma ett stort antal instrument.

Inbyggd universalströmförsörjning i MG20XU
I MG-serien finns en universell strömförsörjning. Denna strömförsörjning stöder ingångsspänningar i denna mixer på 100 V till 240 V, för stabil drift även i miljöer där spänningen fluktuerar lätt.
Att sänka impedansen för strömförsörjningen resulterar i förbättrad ljudkvalitet och en snabbare attack. Ett AC-inlopp möjliggör enkel installation i miljöer där portabilitet krävs, liksom vid montering av blandningskonsolen i ett rack.

24 högkvalitativa digitala effekter
XU-modellerna (MG20XU / MG16XU / MG12XU) har 24 inbyggda effekter som baseras på SPX-algoritmer som används av professionella. I synnerhet expanderar högkvalitativ reverb och fördröjning ljudets rumsliga kvalitet i en anmärkningsvärd realism och naturlighet, i detta ljudbord.

24-bitars / 192 kHz USB-ljudgränssnitt
XU-modellerna (MG20XU / MG16XU / MG12XU) har ett USB 2.0-ljudgränssnitt som kan klara 24-bitars / 192 kHz ljudkvalitet. Ljudgränssnittet kan spela upp musik från din dator i denna mixer, eller använda DAW-program som Cubase AI för att spela in mixerutgången.
XU-modellerna stöder USB Audio Class 2.0 så att du kan använda dem och USB Audio Class 2.0-kompatibla surfplattor och andra enheter utan att behöva installera drivrutiner. USB-protokollet använder asynkron dataöverföring. Ljuddata överförs baserat på en mycket exakt ljudklocksignal från MG för högkvalitativ inspelning och uppspelning.

MG20XU passar bra att hyra för dig som gillar att använda dig av en analog mixer. Överskådligt och enkelt!

Om du vill hyra ljudbord/mixer och vill ha hjälp att välja, tveka inte, hör av dig per telefon eller e-post. Du är Välkommen!

» PDF Manual finner du här.

Pris: 500 kr (per dygn/helg)

☏ 070-7156900
📧 Hyra