Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Mikrofon SHURE BETA 58A

+ Ljudkabel & Stativ

SHURE BETA 58A

none hyr mikrofon SHURE BETA 58A

Mikrofonkabel

none hyr mikrofonkabel XLR

Mikrofonstativ

none hyr mikrofonstativ

Du ska hyra mikrofon 58 A för att den är idealisk för "close-up lead och background vocals". I synnerhet då man befinner sig omgiven av väldigt hög volym. Mikrofonen har robust och fin finish, av typen Superkardioid för bibehållet mönster genom alla frekvenser. Tålig mot rundgång/feedback. Beta 58a används typiskt för sång, bakgrundssång och tal. Passar bra både till Live och Inspelning.

Det blir svårt att beskriva skillnaden, i ord, på den här mikrofonen och andra liknande från samma tillverkare. Men du är alltid välkommen att hälsa på oss för att ljustesta och höra skillnander mellan de olika mikrofonerna vi har i lager.

Våra priser, för uthyrning av mikrofonerna vi har på ljudfirman, är bland de lägsta i Länet. Om du dessutom ska hyra på lång tid är UNS det absolut billigaste alternativet. Om vi eventuellt inte har tillgängligt vad du efterfrågar kommer vi självklart hjälpa dig vidare mot rätt uthyrare. Vår ambition är att alltid tillmötesgå våra kunder. Även om det inte blir en uthyrning från oss, så ser vi att rätt hjälp leder till återkommande kunder.

Kontakta oss (UNS) per telefon eller e-post, för ett möte och mer info. Vi har vårt lager i Stockholm - Farsta. Välkommen!

» PDF Manual för denna SHURE mikrofon finner du här.

Pris: 100 kr (per dygn/helg)

☏ 070-7156900