Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra LED BAR (LB)

följande ingår ...

LED BAR (LB)

none hyra discoljus LED Laser Strob Multi Acis (3in1)

Bärväska

none Rökmaskin BEAMZ S1800

Strömkabel

none Rökmaskin Dynamic Faze 700

Detta miljöljus (eller discoljus) är en 1M (100cm) avlång LEDlampa som kan ställas i olika färger. Antingen som en fast färg eller färgväxlande med olika program. Det går även att ställa in den på ljudstyrning (SND), och då känner lampan av och färgväxlar ihop med musiken.

Kopplar man ihop flera stycken med samma program och inställningar, samt lägger alla över en och samma strömbrytare, så synkar de tillsammans. Extra populär är denna ljuseffekt på bröllop. Då är den oftast inställd med fast färg röd/rosa och blå/violett.

Praktiska sidofötter gör att den kan vinklas i önskat läge. Fötterna kan också tas bort om man till exempel vill fästa upp den vertikalt på ett ljusstativ.

Hyra LED BAR gör man både för att färgsätta väggar, tyger och tak samt som en fräck DJ-belysning. Det är enkelt att ändra inställningar. Men, vi kan göra det i förväg åt dig, om du vet vilka färger du vill ha samt hur de ska visas. Strömkabel & bärväska medföljer.

» PDF Manual och info om denna ljuseffekt hittar du här.

» Video på YouTube som visar detta miljöljus hittar du här.

Om du hyr över helg och själv hämtar/lämnar hyrd utrustning, betalar du bara för ett dygn. Priset per dygn/helg är 200 kr inkl. moms.

☏ 070-7156900