Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra av Discoljus (3in1)

följande ingår ...

Multi Acis (3in1)

none hyra discoljus LED Laser Strob Multi Acis (3in1)

Ljusstativ

none Rökmaskin BEAMZ S1800

Strömkabel

none Rökmaskin Dynamic Faze 700

Man brukar hyra discoljus Multi Acis (3in1) för att det är en ljuseffekt som innehåller BÅDE Led, Laser och Strob. Den är perfekt för dansgolvet eller som effekt på event. På baksidan finns en manöverpanel. Kan enkelt ställas i ett flertal lägen för olika typ av ljuseffekt. (vi har även liknande modell från Cameo Storm)

Vill man inte att den inbyggda lasern ska lysa så finns en separat avstängning. Det finns en tumregel om att avståndet mellan utgångspunkten för Laserstrålen och ett mänskligt öga bör vara 3 meter. Detta gäller den här prudukten. Andra förhållningsregler gäller för Lasers med högre eller lägre ljusstyrka.

Denna ljuseffekt har en liten mikrofon som känner av ljud från högtalare/musiken och färgväxlar/ändrar ljusbilden = Ljudstyrd. Strömkabel och stativ medföljer. Har du långt till en strömkontakt får du med en förlängningskabel. Hyresplats: Stockholm.

» PDF Manual och info till denna ljuseffekt hittar du här.

» Video på YouTube som visar denna Led/Laser/Strobe hittar du här.

Om du vill hyra discoljus över en helg och själv hämtar/lämnar hyrd utrustning från vårt lager i Stockholm - Farsta, behöver du bara betala för ett dygn. Hyrpriset för denna ljuseffekt är 300 kr (inkl. moms) per dygn (vardag) eller en hel helg (fredag-måndag). Du är Välkommen!

☏ 070-7156900
 

Komplettera hyra av discoljus:


Hyr Ljudpaket #1
» Ljudanläggnig #1 (LP1)

inb. Bluetooth + AUX-kabel.
1.000:-


Hyr Ljudpaket #2
» Ljudanläggning #2 (LP2)

mixerbord & mikrofon ingår.
1.300:-


Hyr Ljudpaket #3
» Ljudanläggning #3 (LP3)

Kraftfulla högtalare 1.200 watt.
1.500:-