Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra ljud Stockholm

... eller menar du kanske PA, Högtalare och Ljudanläggning?

Oavsett vilket så har du kommit rätt! Vill du hyra ljud (stockholm) så är det sannolikt att du vill ha någon typ av ljudanläggning. Men det kan förstås också vara så att du söker en DJ - Ljudtekniker. Här på UNS.NU finns vad du söker. Se mer nedan eller i vår ≡ Meny.

☎ 0707156900

none hyra liten högtalare till trubadur

Ljud till Tal, Vigsel mm

Ljudpaket Trubadur #14

Hyr en Allt-i-Ett högtalare med riktigt bra kvalitet för sång, talare & instrument. Det går även att koppla in mobil via AUX-kabel. Framsidan har en 2-kanalig mixer med inbyggt reverb, anti-feedback. Smidigt och lätt paket. Alla Stativ & kablar medföljer. Finns i Farsta.

Pris i SEK | KR   700:-

none hyra ljud och ljus paket 7

Ljud till Fest och Event

Ljudanläggning Party #7

Högtalare med Bluetooth®. Extremt enkelt PA att koppla ihop. Koppla in din mobil trådlöst eller via de medföljande AUX kablarna. Ljuseffekter LED och Laser för dansgolvet ingår samt trådbunden mikrofon för tal, inklusive stativ. Allt får plats i en vanlig personbil.

Pris i SEK | KR   1.400:-

none hyra högtalare till utomhusbruk

PA utomhus åretrunt

Ljudpaket #13 Utomhus

Hyra ljud (stockholm) utomhus, går bra med dessa högtalare. Tål regn & snö. Kan hämtas i Farsta.
2 st. EV Sx500PI+ (85x70x45 cm).
1 st. Powermixer PM800 (PDF)
En Mikrofon för Tal, en AUX-kabel (3,5 mm) + nödvändigt kablage m.m.

Pris i SEK | KR   1.200:-

Hyra Ljud Stockholm är en vanlig sökfras för den som söker efter en ljudfirma, högtalare och annan ljudutrustning. Oftast gäller det fest, event, vigsel, bröllop eller annan typ av tillställning, där man kan behöva en ljudförstärkning. Vi på UNS Stockholm har gedigen erfarenhet och stort lager med ljudanläggning och högtalare. Om du inte vet exakt vad du behöver är det bättre att slå oss en signal eller skicka ett mail för mer information. Vi står redo att hjälpa dig med allt. Om vi till äventyrs inte har på lager vad du efterfrågar så kommer vi hjälpa dig vidare till annat företag med rätt ljudutrustning. Du är Välkommen 😊
☎ 0707156900

Högtalare till fest TOPP-LISTAN