Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyr Subwoofer dB 612 12Prime;

none hyra subwoofer dB 612 12-tum, 1.000 watt


Nominell effekt: 600 watt
Max SPL: 129 dB
Bas: 12-tum
Höjd: 55 cm
Bredd: 36 cm
Djup: 52 cm
Vikt: 19 Kg
Kabinett: Trä
Pris: 400 kr (per dygn/helg)

» Hyr Subwoofer / Kontakt

info från Uthyrning Nu Stockholm samt Tillverkaren

Uthyrare:

Detta är en trevlig liten subwoofer som kommer till sin rätt på mindre event och fester. Tillsammans med våra RCF HD10-A topphögtalare så dunkar det ordentligt på hemmafesten. Alla nödvändiga funktioner finns inbyggda i förstärkardelen. Nödvändiga kablar medföljer alltid när du hyr från oss.

Att den totala vikten för denna subwoofer bara är 19 Kg gör att den är hyfsat lätt att bära med sig. Ska den bäras långt, på plant golv eller mark, så kan du få låna med dig en rullbräda. Säg bara till.

OBS! Om du vill att det ska fladdra i byxbenen och tarmarna flytta på sig i magen behövs en större och kraftfullare subwoofer.
- Uthyrning Nu Stockholm

Tillverkare:

SUB dB 612 är en basreflex högtalare med en 600W RMS Class-D effektförstärkare med SMPS, som levererar enastående ljudtrycksnivåer (upp till 129 dB) trots ett mycket kompakt hölje (endast 19,8 Kg) och ger en imponerande exakt återgivning i low-end (lågfrekvensregistret).

Sub 612's anmärkningsvärda ljudprestanda tillåter användaren att bygga de flesta PA-system med 1 enkel sub och 2 full range högtalare, och undviker extern bearbetning eller crossover tack vare separata balanserade X-Over-signalmatningar till vänster och höger högtalare.

Kontroller på förstärkarpanelen låter användaren koppla in Mono- eller Stereoljud, aktivera polaritetsinvertering och välja Outputs Link-läge (True Bypass eller X-Over). Närhelst ytterligare ett slag behövs, kan en lågfrekvent boost-EQ ställas in tack vare Sub BOOST Mode-omkopplaren. 
☏ 070-7156900