Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Aktiv Subwoofer Mackie SRS1500

none hyra subwoofer Mackie SRS1500


Nominell effekt: 600 watt
Max SPL: 126 dB
Bas: 15-tum
Höjd: 60 cm
Bredd: 44 cm
Djup: 60 cm
Vikt: 40 Kg
Kabinett: Trä (balticbirch wood)
Pris: 400 kr (per dygn/helg)

» Kontakt för hyra av Sub SRS1500

från uthyrning & tillverkare

Uthyrare:

Subwoofer Mackie SRS1500, en gammal slitvarg som funnits med länge. Bevisar att välbyggda saker håller längre. Den här subbasen passar bra till den mindre festen där man vill ha lite extra bastryck när man spelar t.ex. House eller Hip-Hop musik. Effekt på topp-högtalare, att kombinera med denna subwoofer, bör ligga mellan 200-400 watt RMS.

Tillverkare:

SRS1500 är ett aktivt subwoofer-system med hög volym. Den har ett 15-tums element med hög precision i kombination med applikationsspecifik förstärkarteknik. Systemet består av ett enda, kompakt subwooferlåda med inbyggd styr- och förstärkarelektronik. Att ansluta och ställa in SRS1500 är en enkelt. Den accepterar en stereosignal via 2 st. XLR-ingångar. Male XLR Thru-jack finns för vidarekoppling av signalen till ytterligare SRS1500 eller annan typ av aktiv högtalare.

Den inbyggda crossovern skiljer de låga frekvenserna från de höga frekvenserna och leder de höga frekvenserna till XLR-utgångarna för att skicka ljudet vidare till de aktiva topp-högtalare. En fasomkopplare ger dig möjligheten att vända signalens polaritet till högtalarna med 180º. Med en volymkontroll på subwoofern kan du justera balansen mellan subwoofern och topp-högtalarna.

Den inbyggda förstärkaren ger 600 watt kontinuerlig effekt, RMS. Förstärkarmodulen sitter på en enorm kylfläns som eliminerar behovet av fläktar, vilket dramatiskt förlänger livslängden och eliminerar underhållscykler. En enorm fördel med att ha förstärkaren placerad i subwooferskåpet är att SRS1500 fungerar som ett system, vilket optimerar akustiska, elektroniska och mekaniska konstruktioner för att uppnå högsta prestanda och värde. Högtalarlådan är konstruerat med 18 mm tjock, multilager, björkfanér. Bärhandtag är integrerade i varje sida för enkel lastning och transport.


 
☏ 070-7156900