Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyr Subwoofer Mackie SRS1500

none hyra subwoofer Mackie SRS1500


Nominell effekt: 600 watt
Max SPL: 126 dB
Bas: 15-tum
Höjd: 60 cm
Bredd: 44 cm
Djup: 60 cm
Vikt: 40 Kg
Kabinett: Trä (balticbirch wood)
Pris: 400 kr (per dygn/helg)

» Hyr Subwoofer / Kontakt

info från Uthyrning Nu Stockholm samt Tillverkaren

Uthyrare:

Denna högtalare är en gammal slitvarg som funnits länge, och som bevisar att välbyggda saker håller länge. Du hyr Subwoofer Mackie SRS 1500 för dess kvalitet och relativt kompakta högtalarlådan.

Subbasen passar bra för den mindre festen där man vill ha lite extra bastryck när man spelar t.ex. House eller Hip-Hop musik. Effekt på topp-högtalare, att kombinera med denna subwoofer, bör ligga mellan 200-400 watt RMS.
- Uthyrning Nu Stockholm

Tillverkare:

SRS 1500, en aktiv subwoofer/högtalare + hög volym. Den har ett 15-tums element och hög precision i kombination med applikationsspecifik förstärkarteknik. Systemet består av en enda, kompakt subwooferlåda, inbyggd styr- och förstärkarelektronik. Att ansluta och ställa in SRS1500 blir enkelt. Den accepterar en stereosignal via 2 st. XLR-ingångar. Male XLR Thru-jack finns för vidarekoppling av signalen mot ytterligare SRS1500 eller annan typ av aktiv högtalare.

Inbyggd crossover skiljer de låga frekvenserna från de höga frekvenserna och leder de höga frekvenserna till XLR-utgångarna för att skicka ljudet vidare upp i de aktiva topp-högtalare. En fasomkopplare ger dig möjligheten att vända signalens polaritet i högtalarna = 180º. Volymkontrollen på subwoofern kan justera balansen mellan subwoofern och topp-högtalarna.

Förstärkaren (inbyggd) ger 600 watt kontinuerlig effekt, RMS. Förstärkarmodulen sitter på en enorm kylfläns som eliminerar behovet av fläktar, vilket dramatiskt förlänger livslängden och eliminerar underhållscykler. En enorm fördel att ha förstärkaren placerad i subwooferskåpet är att SRS1500 fungerar som ett system, vilket optimerar akustiska, elektroniska och mekaniska konstruktioner för att uppnå högsta prestanda och värde. Högtalarlådan är konstruerat i 18 mm tjock, multilager, björkfanér. Bärhandtag integrerade i varje sida för enkel lastning och transport. 
☏ 070-7156900