Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Aktiv högtalare Mackie SA1530Z

med bra bas & hög volym.

none hyra högtalare mackie sa1530z


Nominell effekt: 1300 watt
Max SPL: 135 dB
Diskant: 1-tum
Mellan: 6-tum
Bas: 15-tum
Höjd: 112 cm
Vikt: 50 Kg
Kabinett: Trä (Baltic birch)
Pris: 800 kr (per dygn/helg)

» Kontakt för hyra av SA1530Z

från uthyrning & tillverkare

Uthyrare:

Det här är en äldre typ av aktiv 3-vägs högtalare, som har några år på nacken. Men just våra exemplar är i mycket gott skick och sparsamt använda. Vi har vanligtvis hyrt ut dom till DJ och band. Skall dom användas i en mindre lokal behövs inga subwoofers. Men 2 st. SA1530Z ihop med 2 st. aktiva 18-tums basar, spelar mer än väl för 250 personer. Vikten och storleken är dock något att beakta när man väljer transportbil. Högtalaren har bra ljudkvalitet men kan behöva justeras till i mixerbordet, beroende på typ av event samt högtalarens placering i förhållande till lyssnare. Den får ej sättas på högtalarstativ, men kan stå ovanpå en subwoofer eller t.ex. ett bord, för att få upp diskantfrekvenserna i rätt vertikala nivå. Det här är en högtalare som kan spela upp ljud på en riktigt hög volym. Den har en MAX SPL på 135dB och en kontinuerlig SPL, enligt tillverkare, på 132dB. Du kan läsa mer om vad SPL är » HÄR. Passar bra som PA / FOH till Band eller DJ.

Tillverkare:

Mackie SA1530z är en 3-vägs högeffektiv aktiv högtalare med extrem uteffekt, hornladdad och bred spridning. Den har en 90° x 40° horn i ett stycke, som inkluderar både mitt- och högfrekvensavsnitt i en egenutvecklad Wavefront™ -design.

Till skillnad från typiska mid/high konstruktioner är högfrekvens-sektionen placerad för att skjuta ner i 6-tums högtalarens spridningsmönster. Detta skapar en fokuserad, envågsfront med utmärkta fas- och effekt-respons-egenskaper. Detta ger ett mycket öppet och naturligt ljud vid extrema utgångsnivåer.

Tre inbyggda effektförstärkare ger 100 watt rms vardera för mellanfrekvens och högfrekvens elementen och 1100 watt rms för lågfrekvens baselementet. Förstärkarmodulerna sitter på en enorm kylfläns av aluminium som eliminerar behovet av fläktar. En enorm fördel med att ha förstärkarna placerade i högtalarskåpet är att SA1530z fungerar som ett komplett system som optimerar akustisk, elektronisk och mekanisk design för att uppnå högsta prestanda och värde.


 
☏ 070-7156900