Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Aktiv Högtalare Mackie SA1530Z

som har Bra Bas & Hög Volym | Live/DJ

none hyra högtalare mackie sa1530z


Nominell effekt:  1.300 W
Max SPL: 135 dB = Hög volym
Diskant: 1-tum
Mellan: 6-tum
Bas: 15-tum
Höjd: 112 cm
Vikt: 50 Kg
Kabinett: Trä (Baltic birch)
Pris: 800 kr (per dygn/helg)

» Kontakt för hyra av SA1530Z

info från Uthyrning Nu Stockholm samt Tillverkaren

Uthyrare:

Denna äldre typ av aktiv 3-vägs högtalare har några år på nacken. Men just våra exemplar finns i mycket gott skick och sparsamt använda. Vi brukar vanligtvis hyra ut dessa till DJ och band. Skall dom användas i en mindre lokal behövs inga subwoofers. Men vill man ha SJUKT HÖG VOLYM och BASTRYCK rekommenderar vi att man utöver 2 st. SA1530Z även bör hyra 2 st. aktiva 18-tums subwoofers. Då har man en Ljudanläggning som gott och väl räcker för 250 personer.

Vikten och storleken blir dock något att beakta när man väljer transportbil. Om du hämtar och lämnar själv så finns vårt lager för utlämning i Stockholm - Farsta.

Högtalaren är av bra ljudkvalitet men kan behöva justeras i mixerbordet, beroende på typ av event samt högtalarens placering i förhållande till lyssnare. Den får ej sättas i högtalarstativ, men kan stå ovanpå en subwoofer eller t.ex. ett bord, för att få upp diskantfrekvenserna i rätt vertikala nivå.

Det här är en högtalare som kan spela upp ljud på en riktigt hög volym. Den ger en MAX SPL = 135dB och en kontinuerlig SPL, enligt tillverkare, på 132dB. Du kan läsa mer om vad SPL är » HÄR. Passar bra som PA / FOH åt Band eller DJ.
- Uthyrning Nu Stockholm

Tillverkare:

Mackie SA1530z är en 3-vägs högeffektiv aktiv högtalare med extrem uteffekt/hög volym, hornladdad och bred spridning. Den har en 90° x 40° horn i ett stycke, som inkluderar både mitt- och högfrekvensavsnitt i en egenutvecklad Wavefront™ -design.

Till skillnad från typiska mid/high konstruktioner är högfrekvens-sektionen placerad för att skjuta ner i 6-tums högtalarens spridningsmönster. Detta skapar en fokuserad, envågsfront med utmärkta fas- och effekt-respons-egenskaper. Detta ger ett mycket öppet och naturligt ljud vid extrema utgångsnivåer.

Tre inbyggda effektförstärkare ger 100 watt rms vardera för mellanfrekvens och högfrekvens elementen och 1100 watt rms för lågfrekvens baselementet. Förstärkarmodulerna sitter på en enorm kylfläns av aluminium som eliminerar behovet av fläktar. En enorm fördel med att ha förstärkarna placerade i högtalarskåpet innebär att SA1530z fungerar som ett komplett system som optimerar akustisk, elektronisk och mekanisk design för att uppnå högsta prestanda och värde. 
☏ 070-7156900