Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyra Ljudanläggning Fishman

inbyggd 2-kan. mixer och reverb m.m.

none hyra högtalare Fishman Solo Amp 220


Nominell effekt: 220 watt
Max SPL: <120 dB
Diskant: 1-tum
Bas: 6 x 4-tum
Höjd: 105 cm
Vikt: 11 Kg
Kabinett: Trä
Pris: 500 kr (per dygn/helg)

» Kan hyras i paket

info från Uthyrning Nu Stockholm samt Tillverkaren

Uthyrare:

Detta är en ljudanläggning (högtalare) som har riktigt bra spridning av ljudet. Passar bra för både Trubadur, Talare & Föreläsare. Hyra ljudanläggning Fishman gör man bland annat för den fina ljudkvaliten samt att den är lätt, smidig och portabel. Fraktas enkelt med Tunnelbana eller Buss. Finns att hämta från vårt lager i Stockholm - Farsta.

Mixern har många bra funktioner. Bland annat Reverb och Anti-Feedback. Baksidan innehåller också en helt separat volymkontroll för diskanthögtalaren. Om lokalens bredd är stor, går det att hyra 2 stycken högtalare och koppla vidare ljudet från den ena högtalarens ljudutgång, i den andra.

I denna ljudanläggning går det även att koppla in en telefon för bakgrundsmusik. Men, ska man ha disco/DJ, eller vill ha väldigt hög volym, bör man välja ett par större högtalare som har ger större effekt.
- Uthyrning Nu Stockholm

Tillverkare:

Vi är stolta över att kunna erbjuda de finaste akustiska förstärkningsprodukterna som finns. Högkvalitativa professionella verktyg som ger dig möjlighet att höras med bästa ljudkvalitet. SA220-förstärkaren reproducerar ljudet från ditt instrument på mycket höga volymnivåer. Långvarig upprepad exponering för höga ljudtrycksnivåer (SPL) utan skydd orsakar permanent hörselnedsättning. 
☏ 070-7156900