Meny Uthyrning Nu Stockholm
CLS-fix

Hyr Subwoofer Alto TS318S

none Hyra subwoofer Stockholm - Alto TS318S


Nominell effekt: 1.000 watt
Max SPL: 133 dB
Bas: 18-tum
Höjd: 68 cm
Bredd: 53 cm
Djup: 63 cm
Vikt: 40 Kg
Kabinett: MDF
Pris: 650 kr (per dygn/helg)

» Titta på/hyr Ljudpaket #4

info från Uthyrning Nu Stockholm samt Tillverkaren

Uthyrare:

En subwoofer vi hyr ut ofta. Gillar man basfrekvenser och ska spela en del hip-hop & house så kommer subwoofern till sin fulla rätt. För att vara en aktiv subwoofer så har ALTO en riktigt låg vikt, trots att det är en 18-tummare. På baksidan finns 2 st. ljudingångar XLR och 2 st. ljudutgångar XLR samt volymkontroll för den inbyggda förstärkaren på 1.000 watt RMS. Strömsladd medföljer vid hyra, utöver 2 st. XLR-kablar. Subwoofern har 4 st. hjul monterade på undersidan, rullas lätt på plant underlag.

Hyr subwoofer Alto om du behöver ett stort ljud i litet format. Mindre storlek och vikt är svårt att hitta. Subwoofers kallas ibland även för sub-bas, subbas eller bara bashögtalare. Bashögtalaren finns i Stockholm - Farsta. Hyr även annat från oss. Det finns gott om ljudutrustning på lager. Du är Välkommen! - Uthyrning Nu Stockholm

Tillverkare:

För exakt signaljustering använder Alto Professional TS318S subwoofer Digital Signal Processing (DSP). Denna funktion ger ett renare och mer exakt ljud. DSP'n styr EQ, distorsionsdetektering / -begränsning, crossover-frekvens och signalfördröjning med en virtuell perfektion, och utan produktionsvariabiliteten som ingår i analog filtrering. Enkelt uttryckt tar DSP en analog signal, konverterar signalen till digital och utför sedan alla önskade ändringar och justeringar i den digitala världen, där den är helt fri från felaktigheter och känslighet för extra brus som plågar analog signalbehandling. DSP är en viktig anledning till att Alto Professional subwoofers är så rena, dynamiska och mångsidiga. 
☏ 070-7156900