» Enkelt och billigt

En ljudanläggning med kabel för att kunna koppla in sin mobil eller dator. Bra ljudkvalitet och hyfsat ljudtryck. Passar bra för hemmafest eller liten lokal. Max 80 pers.

» Till trubadur & dans

Komplett ljudanläggning med alla nödvändiga kablar samt mixerbord och mikrofon. Bra för sång och instrument. Men det går även att koppla in mobil eller dator. Mycket bra ljudkvalitet och hyfsat ljudtryck. De relativt små högtalarna på 10-tum/st. Passar bra för mindre fest. Max 80 pers.

» Hög volym och bas

Om du vill ha rejält ljudtryck på dansgolvet med DJ, liten orkester eller din mobiltelefon? Ja, då är det säkert den här ljudanläggning du ska hyra. 2 st. 12-tums toppar + stativ, 1 st. 18-tums subwoofer + allt annat du behöver. Riktigt bra kvalitet med en total effekt 2.200 watt. För 50-150 personer.

» Hyra både ljud & ljus?

Då ska du titta vidare på våran sida för kombinerade ljud- och ljuspaket. Där finns det flera varianter för event, live, DJ, fest och bröllop. Klicka här för mer info.

» Ingen ström?

Klicka då här för att läsa mer om de batteridrivna högtalarna (och andra lösningar) som vi har i lager.


Passar inget av ovan?

Ring: 070-7156900

för hjälp att välja högtalare från UNS.


UTHYRNING NU STOCKHOLM (UNS) är en liten ljudfirma med stort hjärta som månar om varje kund. Oss kan du ringa och fråga om allt som rör underhållning i allmänhet, och musik ljuduthyrning och ljudutrustning, i synnerhet. Vi hjälper dig välja.

Vi har ljud och ljus för uthyrning till fester, event, kalas och bröllop. Vi hyr även ut ljudtekniker för konferens, föreläsning, uppträdande och invigning.