hyra högtalare från UNS - Meny
CLS-fix

PA & Högtalare att hyra till Bröllop

Topp-3 PA högtalare som brudpar vill hyra till bröllop & fest i Sthlm

none hyra ljud och ljus till bröllop

Hyra PA till Fest

Ljudanläggning bröllop #10

Hyr denna Ljudanläggning som kan användas till vigsel, tal under middagen, dans & disco. Det innehåller i princip allt som behövs. Kopplas enkelt till din mobil. Bra LED ljus effekter till dansgolvet. Ska man spela mycket House och Hip-Hop kan man även hyra subwoofer för högre Bas.

Pris: 2.200 kr (per dygn/helg)

none hyra ljud och ljus paket 7

Hyra PA till Dans

Party paket #7

Högtalare med Bluetooth®. Extremt enkelt PA att koppla ihop. Koppla in din mobil trådlöst eller via de medföljande AUX kablarna. Ljuseffekter LED och Laser till dansgolvet följer med samt en trådbunden mikrofon för tal. Allt, inklusive stativ, får plats i en vanlig liten personbil.

Pris: 1.400 kr (per dygn/helg)

none hyra liten högtalare till trubadur

Hyra PA till Vigsel

Ljudpaket Trubadur #14

Hyr en Allt-i-Ett högtalare med riktigt bra kvalitet för sång, instrument och talare. Det går även att koppla in sin mobil via AUX-kabel. På framsidan finns en 2-kanalig mixer, inbyggt reverb, anti-feedback m.m. Smidig och lätt att ta med sig. Alla nödvändiga stativ och kablar medföljer.

Pris: 700 kr (per dygn/helg)

Hyra PA högtalare i Stockholm ...

Läs igenom dessa punkter och ha svaren till hands för att få en så korrekt offert som möjligt.

Här kan man ibland behöva skilja på ljud till dansgolv och ljud till talare & spex under middagen. Om inte festen är i ett och samma rum kan man behöva flytta på ljudanläggningen under kvällen, eller hyra en (1) mindre högtalare med mikrofon, att använda till middagen.

Om svaret på frågan är JA behövs information om vad mikrofonerna ska användas till samt vilken typ av instrument det gäller. Även om man önskar trådlösa mikrofoner eller vanliga med sladd.

Om ni önskar leverans behövs info om Datum, Tid, Leveransadress och eventuellt även om ni vill att det hämtas.

Priset på upp- och nedmontering beror på typ av utrustning, vikten, platsen, datum och tid.

Oftast klarar man sig utmärkt med dedikerat 10-16A. Men det kan vara bra att skilja på ström som ska till ljud-/ljusutrustning från ström som går till kyl, frys, vattenkokare, mikro, el-element m.fl. Annars kan ev. propparna gå. Om det händer är det viktigt att först stänga av allt ljud & ljus innan man åtgärdar problemet.

Då bör ni själva (eller ombud) hämta och lämna PA, ljud & ljus från vårt lager. Leverans och montering utgör annars en rätt stor del av totalkostnaden. Det kan bli en hel del arbete med bröllop och fest. Just därför, när det gäller bröllop, kan ni hos oss utan extra kostnad, hämta ett dygn tidigare. Exempel: Om er bröllopsfest är på en lördag, kan ni hyra PA och hämta högtalare, ljus m.m. redan på torsdagen, om så önskas. Förhoppningsvis underlättar det något.


Du kan alltid ringa till oss för information och hjälp med att välja det som passar just dig bäst.

  » mer Frågor & Svar

DU ÄR VÄLKOMMEN!

☏ 070-7156900